СОЛАРНИ СИСТЕМИ

ИНЕА ЕНЕРДЖИ осигурява проектиране, доставка и монтаж на coлapни cиcтeми зa чacтни и бизнec ĸлиeнти.

Електроенергията е основен компонент и фактор, за да имаме всички добър комфорт на живот. Тя се използва да задвижва почти всичко от заобикалящата ни среда – от телефони, телевизори и готварски печки до помпи, автомобили и влакове. Енергията е ключов ресурс и като такъв тя винаги ще бъде търсена на местния и световния пазар. Нашата компания предлага проектиране, доставка и монтаж на фотоволтаична централа за производтво на електроенергия, която може да изберете дали да продавате като стока или да използвате за собствени нужди, или комбинация от двете. Ние ще оценим технологичните характеристики на Вашата сграда и/или парцел и можем да предложим решение според нуждите и техническите възможности.

Фотоволтаичните панели се делят основно на поликристални и монокристални панели. Може да се използват в зависимост от конкретните условия, но в последните години се налагат монокристалните панели. Има значение дали панелите се монтират на земя или на покривни повърхности, изложение и местоположение,  което обуславя и важността на избора на подходящи крепежи и конструкция. Ние ще изработим решение според конкретните параметри на обекта. Може да използвате пространства, които стоят празни и неизползвани и да генерирате допълнителен доход от тях.

 

За монтажа на фотоволтаичната инсталация понякога се налагат строително  – монтажни дейности, които изискват бетонни фундаменти. В зависимост от локацията можем да предложим изграждане от нас или от местни фирми.