Оборудване за храни и фуражи

 

ИНЕА ЕНЕРДЖИ осигурява технологично проектиране, доставка и монтаж на съоръжения за производство на фуражи,  храна за риби, домашни любимци,  олио и други.

 Фуражните кухни са съвкупност от машини и оборудване, които са проектирани да задоволят нуждата от концентриран фураж за животновъдните ферми. Инвеститорите във фуражни кухни си гарантират качество и количетво на произведения фураж, съобраявайки се с възможностите си за разположение и капацитет на производство. Изгражданите от нас фуражни кухни се правят по индивидуален проект и по този начин правим възможно съобразяването на инвестицията с нужните за клиента съоръжения. Капацитет на фуражните кухни е от 300 кг/час до 10 000 кг/час , като най – често използваните са около 1000 до 2000 кг/час. В зависимост от нуждите на стопанството можем да предложим различни по вид силози за съхранение както на зърното и другите компоненти, така и на готовата продукция.

Вие сте животновъд?

Храненето е основен елемент при животновъдството и в този смисъл фуражната кухня е „сърцето“ на фермата. Ние можем да направим оглед на място и да предложим подходящо оборудване за производство на фураж, отчитайки Вашите желания в съчетание с техническите възможности на обекта.

Машини за екструдиране

Фуражна кухня

Фуражните кухни позволяват на фермерите да произведат фураж от собствени суровини, като по този начин намалят себестойността на фуража. Компютърното управление позволява да се експериментира с различни суровини в различни рецепти, да се произведе фураж за разделни групи животни и то без да се нарушава основната рецепта. Фуражната кухня позволява да изберете подходящите съоръжения за да оптимизирате ефективността от храненето – може да изберете сами вида (чукове, валове) и  едрината (в зависимост от ситото) на смилане на суровините.Добавянето на премикси и други добавки може да става както ръчно, така и автоматизирано.

Отгледжате маслодайни растения?

Технологията за пресоване на растенията, включва високоефективни винтови преси в различни конфигурации, отлично регулирани и оптимизирани за отделните приложения.

Машини за производство на олио от маслодайни семена

Инеа енерджи ЕООД е официален представител за България на фирмите FARMET за дивизия OIL and FEED TECH и HIMEL.